sábado, 16 de noviembre de 2013


Avui que fa mal temps i ve de gust quedar-se a casa....

Farem FALAFELS:
(rendeix 6 porcions)

Ingredients

2 cullerades d'oli de gira-sol o vegetal
1 ceba petita, finament picada
1 gra d'all, picat
pot cigrons, rentats i escorreguts
1 culleradeta de comí mòlt
1 culleradeta de coriandre mòlt (o usar més de comí)
grapat de julivert, picat o 1 culleradeta d'herbes seques barrejades
1 ou batut.


Mètode

Escalfa 1 cullerada d'oli en una paella gran, fregir la ceba i l'all a foc lent durant 5 minuts fins que s'estovi. Posa'l en un bol gran per barrejar amb els cigrons i espècies, després fer-lo puré amb una forquilla o amb un aixafa patates fins que els cigrons estiguin totalment trinxats. Afegiu el julivert o herbes seques, amb el condiment al gust. Afegir l'ou, i després aixafar la barreja amb les mans.
Transformar la barreja en 6 boles, llavors aplanar com empanades. Escalfar la resta de l'oli a la paella, fregir els falafels a foc mitjà durant 3 minuts per cada costat, fins que estiguin daurats i ferms. Serveixi calent o fred amb cuscús, pitta pa o amanida.
Bon Profit.




No hay comentarios:

Publicar un comentario